Poštovane koleginice i kolege, dragi učesnici i pratioci sajta,

Obaveštavamo vas da je internet Portal „Okrugli sto advokata“, pokrenuo inicijativu za on-line umrežavanje nekomercijalnih stručnih sajtova koji se bave obradom tema iz oblasti prava, pravosuđa i advokature, a u cilju međusobne internet razmene stručnih mišljenja, informacija, vesti i aktuelnosti.

Predmetno on-line umrežavanje se obavlja na način međusobnog postavljanja linka ka drugoj web adresi po principu reciprociteta (tzv. „blogroll“ odn. razmena linkova) i po principu „jedan-na-jedan“, uz zadržavanje prava izbora umreženih u odnosu na sopstveno dalje (ne)umrežavanje.

Smatrajući da će ovakav vid internet saradnje između sajtova sa istom ili sličnom tematikom (pravo, pravosuđe i advokatura), doprineti afirmaciji advokature, unapređenju propisa i promociji javne pravničke reči i misli, Portal „Okrugli sto advokata“ se sa navedenom Inicijativom obratio na nekoliko web adresa.

S tim u vezi, imamo posebno zadovoljstvo i da vas, ovim putem, obavestimo da je internet Portal „Bolja advokatura“ prihvatio da se on-line umreži sa internet Portalom „Okrugli sto advokata“.

S obzirom da su oba pomenuta Portala zasnovana na principima poštovanja i negovanja slobode govora, mišljenja i izražavanja, kao i promociji javne stručne reči – uvereni smo da ćemo, na tim istovetnim temeljima, ovim vidom međusobnog umrežavanja unaprediti učešće zainteresovanih i poboljšati pristup javnosti svim objavljenim stavovima, analizama i informacijama.

Takođe, Portal „Okrugli sto advokata“ poziva ovim putem i ostale internet sajtove u zemlji i regionu, a koji ispunjavaju goreopisane karakteristike, da mu se obrate sa ponudom za on-line umrežavanje.

2 komentara za “INICIJATIVA za on-line umrežavanje sajtova”

  1. Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da je „Crnogorski pravni portal – Auditorium“ uzeo svoje učešće u predmetnoj Inicijativi i da se on-line umrežio sa Portalom „Okrugli sto advokata“.

    Pozdravljamo sve učesnike i pratioce Crnogorskog pravnog portala – Auditorium i očekujemo da će umrežavanje pomenutih Portala doprineti on-line povezivanju stručne javnosti u regionu.

  2. Posebna nam je čast i zadovoljstvo što možemo da vas obavestimo da će se izvršiti razmena linkova i između sajta “Blog sudije Majića” i portala “Okrugli sto advokata”.

    Uvereni smo da ćemo ovim umrežavanjem približiti široj pravničkoj javnosti najnovije ideje, stručna rešenja i predloge iz oblasti prava, pravosuđa i advokature.

Ostavite odgovor:

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *